Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІКНУ ознайомилися із новітніми військового засобами зв'язку

Добавлено: 29.11.2019 Переглянуто: 1373


29 листопада керівництвом, викладачами та курсантами інституту були проведені ознайомчі заняття по новітнім засобам військового зв’язку з випускниками – майбутніми лейтенантами Військового інституту «Київський національний університет імені Тараса Шевченка».

Під час насиченої програми на гостей чекала змістовна лекція та екскурсія нашим славетним навчальним закладом, під час якої викладачі та курсанти інституту ознайомили гостей з основними принципами організації зв’язку Збройних Сил України та новітніми системами управління та зв’язку.

Дані заняття були проведені на прохання керівництва Військового інституту «Київський національний університет імені Тараса Шевченка», з метою підвищення обізнаності майбутніх, адже сучасна армія не може існувати без якісно організованого зв’язку. Для колективу нашого інституту, який готує справжніх професіоналів своєї справи, є честю поділитись своїм досвідом та розповісти про свою улюблену справу оточуючим. Із задоволенням чекаємо до нас ще більше гостей!

АрміяINFORM – інформаційне агентство Міністерства оборони України: Вперше у ВІТІ провели майстер-клас для ВІКНУ

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх