Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти інституту стали учасниками "Благодійного балу"

Добавлено: 28.11.2019 Переглянуто: 776


27 листопада 2019 року курсанти факультету Телекомунікаційних систем взяли участь у «Благодійному балу Київського національного університету імені Тараса Шевченка», який відбувся у колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Вже вкотре курсанти факультету Телекомунікаційних систем довели – військовослужбовець повинен не лише бути професіоналом у військовій справі, а й справжнім взірцем у багатьох інших сферах. Корисно та весело проводити вільний час – запорука успіху майбутніх офіцерів.

Участь у Благодійних балах вже стала традицією.Адже це не лише заняття улюбленою справою, а і одночасна допомога тим, кому це дійсно потрібно.

Багатотижневі старання принесли свої плоди, як результат хлопці та дівчата феєрично виступили на паркеті.

Прекрасна музика, живий спів, цікава та органічна програма. Благодійний бал – чудовий шанс для кожного бажаючого опинитись у казці та по справжньому відпочити.

АрміяINFORM – інформаційне агентство Міністерства оборони України: Курсанти ВІТІ закружляли у вальсі

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх