Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На базі інституту відбувся "Ярмарок військових професій"

Добавлено: 27.11.2019 Переглянуто: 959


27 листопада 2019 року на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся військово-профорієнтаційний захід «Ярмарок військових професій».

Охочих взяти участь у такому заході сьогодні було дуже багато, адже кожен, хто мріє стати військовим, воліє хоч на хвилинку поринути у атмосферу військової служби та роздивитись усі тонкощі зсередини.

Наш славетний виш є яскравим прикладом кузні справжніх професіоналів – захисників своєї Батьківщини.

Гостям заходу були продемонстровані виступи представників вищих військових навчальних закладів та військових кафедр України, таких як: Національна Академія Сухопутних військ ім. П.Сагайдачного (м. Львів), Інститут Військово-Морських Сил (м.Одеса), Військовий інститут танкових військ (м. Харків), Житомирський військовий інститут ім.Корольова (м.Житомир), Кафедра військової підготовки Національного авіаційного університету (м. Київ) та Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (м. Київ). Профорієнтаційну роботу було побудовано за системою «питання – відповідь», яка надала змогу учасникам та гостям задати питання, що їх цікавили та отримати змістовну відповідь.

Надалі на учасників «Ярмарку військових професій» чекала виставка досягнень курсантів нашого інституту та коротка екскурсія.

Такий невимушений формат проведення військово-профорієнтаційного заходу є не лише цікавою, а й корисною практикою. Сподіваємось, що більшість гостей сьогоднішнього заходу в майбутньому зроблять в своєму житті такий важливий та відчайдушний крок – професію Захисника України.

АрміяINFORM – інформаційне агентство Міністерства оборони України: Молодь має знати більше про військо

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх