Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2019»

Добавлено: 20.11.2019 Переглянуто: 1078


15-16 листопада відбулась міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2019» в Українському домі, на якій було достойно представлено наш Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Виставка була організована та поведена за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

Виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2019» є найбільшим заходом в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном і надає змогу всім бажаючим отримати інформацію безпосередньо від представників вишів.

Організатори виставки, на якій були представлені більше 70 закордонних навчальних закладів з різних країн світу та провідні українські заклади вищої освіти, запросили старшокласників, студентів та батьків.

Відзначимо, що відвідувачі активно цікавилися інформаційним стендом нашого Військового інституту. Старший викладач кафедри Автоматизованих систем управління майор Олександр Симоненко відповів на всі запитання щодо вступу та при необхідності допомагав спрямувати школярів щодо вибору майбутньої професії - захисника України.

Від керівництва інститут особливу подяку хотілось би висловити курсантам: Олександрі Молібозі, Олександру Ларіну, Ользі Бакуменко, які провели якісну профорієнтаційну роботу серед абітурієнтів, які завітали на виставку.

ВІТІ в каталозі виставки

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх