Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відвідування інституту майбутніми абітурієнтами

Добавлено: 19.11.2019 Переглянуто: 1036


19 листопада до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітали ліцеїсти Переяслав-Хмельницького ліцею-інтернату «Патріот», які мають намір вступити до провідного військового вишу у 2020 році.

Ліцеїсти відвідали випускові кафедри інституту, де мали змогу отримати інформацію, щодо спеціальностей підготовки, особливостей навчання курсантів. Також ознайомились з побутом, життєдіяльністю та розпорядком дня курсантів.

Музей інституту занурив відвідувачів в історичні події та факти нашого славетного навчального закладу.

Ліцеїсти отримали відповіді на питання щодо умов та особливостей навчання, освітніх можливостей і додаткових переваг від заступника начальника інституту з навчальної роботи полковника Олексія Сілка. Зустрілися із курсантами вишу, які у 2019 році після закінчення ліцею "Патріот", вступили до інституту. Така зустріч дозволила ліцеїстам дізнайтеся відповіді на всі запитання та додатково отримати індивідуальну консультацію безпосередньо від своїх старших товаришів.

Індивідуальний підхід до кожного абітурієнта - особливість Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Керівництво та особовий склад вишу намагається надати максимум корисної інформації та гостинно зустрічає своїх майбутніх курсантів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх