Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новий спеціалізований клас вивчення сучасних радіостанцій виробництва компанії “Aselsan”

Добавлено: 08.11.2019 Переглянуто: 1098


Створення відповідних умов для успіху навчання – одне з ключових завдань інституту, тому в основу нашої діяльності покладено найефективніші підходи до навчання, якими ми керуємося у повсякденній діяльності. Заняття мають захоплювати курсантів, пробуджувати у них інтерес та мотивацію, навчати самостійному мисленню та діям. Тож нещодавно на кафедрі радіо- та супутникового зв’язку факультету телекомунікаційних систем інституту була створена нова сучасна спеціалізована навчальна аудиторія для вивчення радіостанцій виробництва компанії “Aselsan”.

Дана спеціалізована навчальна аудиторія оснащена всіма необхідними засобами вивчення радіостанцій “Aselsan”, створена електронна бібліотека де розміщенні всі матеріали для вивчення де курсанти інституту та слухачі курсів підвищення кваліфікації можуть знайти необхідний матеріал.

Представлений в аудиторії стенд дозволяє курсантам відпрацьовувати практичні навички по налаштуванню та експлуатації апаратури внутрішнього зв'язку і комутації ICS-6680 умовно в складі екіпажу бойової машини.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх