Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військово-професійна орієнтація випускників 2020 року

Добавлено: 29.10.2019 Переглянуто: 1050


В період з 21-25 жовтня лейтенант Дмитро Шевчук відвідав місто Дніпро та Дніпропетровську область. Разом з офіцерами Обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців відвідав школи м. Кривий Ріг, м. Нікополь, смт. Першотравенська, смт. Софіївка, та інших сіл та селищ Дніпропетровської області, де в формі виступу провів роботу з військово-професійної орієнтації випускників шкіл 2020 року. Більше 1200 учнів загальноосвітніх шкіл отримали інформацію щодо правил прийому на навчання до військового інституту. Надано методично-консультаційну допомогу місцевим центрам комплектування та соціальної підтримки військовослужбовців, а також педагогічним колективам з питань вступу випускників шкіл 2020 року до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

23-24 жовтня Чернівецьким обласним військовим комісаріатом було проведено профорієнтаційні заходи щодо вступу на навчання до військових вишів в Буковинському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою, в Будинок народної творчості та дозвілля Сокирянської районної ради, в 33 гарнізонному будинку офіцерів та Чернівецькому військово-спортивному ліцеї. Під час цих заходів представник інституту провідний науковий співробітник підполковник Дмитро Петров провів військово-професійну орієнтацію щодо вступу до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Надав вичерпну інформацію про переваги навчання, особливості спеціальностей підготовки, умови вступу, здобутки курсантів та випускників вишу у ІТ-галузі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх