Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини ВКСС ВІТІ

Добавлено: 28.10.2019 Переглянуто: 1050


Профорієнтаційна робота в районах Полтавської області.

24 жовтня 2019 року до Машівського РВК був відряджений старшина Семенюк Б.В., який відповідно плану організації військово-професійної орієнтації військовослужбовців і цивільної молоді та попереднього відбору абітурієнтів на навчання до Військового коледжу та Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, провів агітацію у Машівському районі Полтавської області.

Лекція на тему: "Полтавці в лавах УПА" із циклу лекції "Захисники України".

27 жовтня 2019 року до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації з нагоди Дня створення Української повстанської армії та Дня визволення України від нацистських загарбників завітали Керпатіна Ніна Миколаївна - голова краєзнавчо-історичного клубу ім. Федора Банківського при Центральній міській бібліотеці м. Полтава і Бабаєва Ірина Олександрівна - завідувач сектору цієї бібліотеки. Шановні гості провели пізнавальну лекцію на тему: "Полтавці в лавах УПА" із циклу лекції "Захисники України". Метою даного заходу було військово-патріотичне виховання військовослужбовців та ознайомлення їх зі старими сторінками історії українського війська, показати хто боровся за визволення України в роки Другої світової війни, за нашу незалежну державу. Сьогоднішні захисники України - це нащадки і продовжувачі бойових традицій ОУН-УПА в захисті нашої держави від чергової російської агресії і підтвердження тому є, зокрема, гасло нашої армії - Слава Україні! Героям слава!!!

Чемпіонат Полтавської області з прикладного рукопашного бою.

26 жовтня 2019 року у місті Полтава відбувся чемпіонат Полтавської області з прикладного рукопашного бою, в якому прийняли участь близько 60 спортсменів з різних з громадських організацій, силових структур, ВВНЗ та спортивних клубів в різних вікових групах та вагових категоріях.

У цих змаганнях приймали участь курсанти Військового коледжу сержантського ВІТІ: Жмуренко Данило; Тимощук Сергій.

Спортсмени коледжу за підсумками змагань здобули 1 ЗОЛОТУ та 1 СРІБНУ медалі:

ЗОЛОТО: курсант ТИМОЩУК С. - вагова категорія "до 60 кг";

СРІБЛО: курсант ЖМУРЕНКО Д. - вагова категорія "до 66 кг".

Хочеться побажати вище зазначеним курсантам не зупинятись на досягнутому, рухатись лише вперед – до нових перемог, набиратись досвіду на нових спортивних турнірах та чемпіонатах, адже змагання – в яких приймають участь курсанти – зміцнюють здоров'я, виховують міцний характер, загартовують організм, роблячи його витривалим і сильним. А ще, що не менш важливо, - піднімають настрій, допомагають знаходити однодумців і нових друзів. Саме це і є безцінним скарбом у спортивній та військовій діяльності для майбутнього сержанта Збройних Сил України!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх