Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Провідний вищий військовий навчальний заклад традиційно зустрічає майбутніх абітурієнтів

Добавлено: 26.10.2019 Переглянуто: 1734


День відкритих дверей нашого інституту вже став традиційним заходом, у рамках якого майбутні вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчання у виші та зробити перші кроки до своєї майбутньої освіти.

26 жовтня 2019 року інститут знову гостинно зустрічав майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Саме у цей день охочі відвідувачі мають змогу особисто поспілкуватись з керівництвом інституту, викладачами та розпитати їх про умови вступу та вимоги до навчання; а також познайомитись з побутом курсантів, їхнім розпорядком дня, новими стандартами харчування та навчально – матеріальною базою навчального закладу.

Для гостей було запропоновано перегляд відео-візитівки інституту, а також інтегровану екскурсію навчальним корпусом та кафедрами інституту, у ході якої вони мали можливість роздивитись сучасні засоби зв’язку, техніки, захисту інформації та спробувати скористуватись ними під керівництвом досвідчених викладачів.

Керівництво та курсанти кафедри Комп’ютерних інформаційних технологій розробили та створили сюрприз спеціально до Дня відкритих дверей - майбутнім абітурієнтам було надано унікальну можливість – пройти тестування на готовність навчатись на кафедрі та вивчати основи програмування.

У спортивній залі інституту на гостей очікував найяскравіший презент від нашого навчального закладу - демонстрація програми Бойової армійської системи (елементи рукопашного бою, тактичної та гірської підготовки), яка успішно розвивається у інституті та за його межами та жонглювання гирями від збірної інституту – призерів всеукраїнського рівня. Усе це підготували викладачі кафедри Фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки та спорту разом із своїми підопічними курсантами.



Сьогодні бажаючих відвідати інститут було дуже багато, серед них велика кількість дівчат, цивільна молодь Києва, Чернігова та ліцеїсти України. Така зацікавленість унікальним навчальним закладом, який поєднує в собі навчання військовій справі та отримання сучасної популярної в 21 сторіччі вищої освіти, щорічно притягує все більше й більше молодих юнаків та дівчат пов'язати своє майбуття з військовою справою – захистом своєї батьківщини.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх