Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вступ до ВІТІ-2020

Добавлено: 23.10.2019 Переглянуто: 1846


23 жовтня в обласному збірному пункті Київського обласного військового комісаріату проводяться профорієнтаційні заходи із старшокласниками Київської області щодо вступу на навчання до ВВНЗ. Під час цього заходу представники інституту старший викладач кафедри автоматизованих систем управління факультету інформаційних технологій майор Симоненко Олександр Анатолійови, курсанти Ларін Олександр та Молібога Олександра провели професійно-орієнтаційну роботу щодо вступу до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Представили вичерпну інформацію про переваги навчання, особливості спеціальностей підготовки, умови вступу, здобутки на державній та міжнародній арені в галузі ІТ.

Представники інститут якісно представили наш славетний виш, відповіли на всі запитання потенційних абітурієнтів щодо навчання, побуту, життєдіяльності курсантів, надали агітаційні матеріали.

Результати спілкування із цивільною молоддю свідчать про зацікавленість в отриманні вищої освіти в галузі кібербезпеки, комп’ютерних наук, телекомунікацій та радіотехніки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх