Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Лекція «Козацький флот»

Добавлено: 20.10.2019 Переглянуто: 841


19 жовтня 2019 року з залученням курсантів Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут в музеї Полтавської битви в рамках проекту "Відомі історики на Полі Полтавської битви" відбулася лекція історика, незалежного дослідника, реконструктора, засновника та керівника "Лабораторії історичного костюма" та громадської організації "Творча спілка реконструкторів та традиційних народних промислів" Святослава Сичевського на тему: "Козацький флот кін. XVII - І чв. XVIIІст.".

Курсанти з зацікавленням слухали лектора та в кінці цікавилися нюансами застосування зброї під час бою, як на суші так і в морі. Також запитували про різновиди човнів, які будували козаки. Наприкінці лекції курсанти оглянули експонати музею, прослухали розповідь екскурсовода та скористались нещодавно встановленим історичним музейним терміналом.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх