Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Святковий концерт до Дня захисника України та Дня українського козацтва

Добавлено: 13.10.2019 Переглянуто: 936


В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.

14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України.

З цієї нагоди 13 жовтня, в Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшов святковий концерт, приурочений цим знаменним датам який влаштував творчий колектив Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України, на якому звучало чимало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України.

Привітали також учасників свята із релігійним святом – Покрови Пресвятої Богородиці та побажали усім присутнім здоров'я миру та благополуччя.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх