Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Під покровом божої матері – до свободи і незалежності

Добавлено: 10.10.2019 Переглянуто: 979


14 жовтня народ України відзначатиме низку пам’ятних подій – свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України, День українського козацтва та День створення УПА. З цієї нагоди 10 жовтня 2019 р. Спілкою офіцерів України в рамках проекту “Боротьба за незалежність: революція, державність, соборність” було ініційовано проведення семінару “Під Покровом Божої Матері – до свободи і незалежності”, у якому взяли участь кращі курсанти першого курсу ІІ та ІІІ факультетів інституту.

Захід відбувся в стінах Національного музею історії України. На засіданні мав за честь виступити курсант 292 н.г. Олександр Сачук із доповіддю на тему: “Церква – фактор національного державотворення”. Курсантам вдалося прослухати цікаві виступи та особисто познайомитися із Почесним Головою Спілки офіцерів України, капітаном 1-го рангу Євгеном Лупаковим, Верховним отаманом Всеукраїнської громадської організації “Козацька територіальна оборона” Олександром Наухатьком, Надзвичайним та Повноважним Послом України, українським дипломатом Ігорем Турянським, а також одним із ідейних засновників Батальйону територіальної оборони України “Айдар”.

Вкотре захід, проведений за сприяння Спілки офіцерів України, захопив авторитетних дослідників та молодих науковців легкою невимушеною атмосферою.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх