Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Благодійний бал "У ритмі серця"

Добавлено: 08.10.2019 Переглянуто: 979


Танцює багряне осіннє листя на вітру, зачаровуючи оточувальних своїми фарбами... Так само і 6 жовтня, зачаровуючи, танцювали на Благодійному балу курсанти факультету Телекомунікаційних систем разом із своїми чарівними партнерками. Так, вони, ніби осінні листочки, ніжно та витончено рухались під теплі знайомі мелодії.

Саме у цей день волонтери громадської організації "Молодість не байдужа" організували та провели Благодійний бал "У ритмі серця", метою якого був збір коштів на допомогу діткам-інвалідам з Ладиженського інтернату.

Це так приємно, займатись улюбленою та водночас - корисною справою! Вже традиційно курсанти факультету Телекомунікаційних систем беруть участь у подібних заходах, адже так почесно у доступний спосіб тихенько робити добрі справи! Багато численні виснажливі тренування аж ніяк не лякають наших юнаків.

Майбутні офіцери мають на меті бути обізнаними та розвинутими у всьому. Вони закликають своїм прикладом усіх небайдужих приєднуватись до них, адже робити добрі справи так просто.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх