Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

З Днем працівників освіти!

Добавлено: 05.10.2019 Переглянуто: 754


Шановні освітяни, науково-педагогічні працівники!

Вітаю Вас із Днем працівників освіти! Кожен з Вас може по праву пишатися своєю належністю до системи військової освіти, адже військові освітяни роблять гідний внесок у забезпечення обороноздатності України, готуючи для Збройних Сил та інших військових формувань високоосвічених військових фахівців нової генерації.

Особливо в сучасній реальності на випускників військових навчальних закладів - захисників держави український народ покладає великі сподівання.

Професія працівника освіти – найблагородніша серед інших, вона об’єднує людей щирих помислів, сердець і почуттів. Ви прищеплюєте своїм вихованцям любов до знань, сієте в їх серцях зерна світлого та вічного, відкриваєте складний духовний світ буття, даєте мудрі поради, які для багатьох стають життєвим кредо.

Бажаю Вам, міцного здоров’я, родинного щастя і затишку, оптимізму, творчого натхнення, нових досягнень у науково–педагогічній діяльності та професійного зростання в ім’я України та Збройних Сил.

З повагою

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації

полковник Є.СТЕПАНЕНКО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх