Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

MUK EXPO 2019

Добавлено: 03.10.2019 Переглянуто: 875


2 жовтня 2019 року курсанти факультету Інформаційних технологій відвідали щорічну виставку MUK EXPO 2019, що вже більше семи років збирає понад 1500 українських і зарубіжних ІТ-фахівців та виробників обладнання.

Представники інституту мали змогу відвідати спеціалізовані конференції – Security HUB та Cloud HUB, а також ознайомитися з найновітнішими зразками обладнання IT-сфери.

MUK Security HUB – це серія доповідей, присвячених актуальним проблемам інформаційної безпеки, від світових лідерів у виробництві рішень для захисту від кіберзагроз: Cisco, Check Point, Fortinet, FS Group, IBM, Microsoft, Penta Security та інших.

Доповіді в рамках MUK Cloud HUB приділяють увагу таким темам, як новітні продукти та рішення у сфері хмарних технологій, сучасні бізнес-комунікації, інформаційна безпека хмарних сервісів, дані, бізнес аналітика та AI. Курсанти заслухали виступи представників виробників хмарних продуктів – Autodesk, Bittitan, Dropsuit, Microsoft, Oracle, NetApp, Quest Software, Veeam, VMware та інші.

На виставці свої новітні рішення та технічні пропозиції представили більше 40 компаній-учасниць, які є лідерами ринку інформаційних технологій, серед яких APC, Autodesk, Cisco, Check Point, Commscope, Dell Technologies, EnGenius, Fortinet, FS Group, Fujitsu, Grandstream Networks, IBM, Juniper Networks, Microsoft, NetApp, Oracle, PacketLight, Penta Security, Quest Software, Radware, SaneBox, StarWind, Tripp Lite, Veeam, VMware та інших.

Крім відвідування виставкових експозицій з демонстрацією обладнання, курсанти мали змогу прослухати тематичні доповіді провідних фахівців різних компаній, ознайомитися з актуальними трендами в ІТ-сфері щодо організації мереж, забезпечення інформаційної безпеки, впровадження хмарних систем зберігання даних, ВІМ-технологій та створення і налаштування систем відеоконфернцзв’язку.

Відвідування виставки надихнуло курсантів на впровадження новітніх рішень при написанні атестаційних робіт. Також вони отримали знання і розуміння тенденцій, на які слід звернути увагу, вивчаючи дисципліни в галузі Інформаційних технологій.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх