Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Поєднання практичних занять курсантів військового інституту із заходами підготовки частин зв'язку

Добавлено: 25.09.2019 Переглянуто: 1156


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут продовжується інтеграція системи підготовки курсантів в систему підготовки частин безпосереднього підпорядкування Головного управління зв'язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України.

Так, з особовим складом курсантів четвертого курсу, які навчаються за спеціальністю “Телекомунікація та радіотехніки” спеціалізація “Системи військового зв'язку”, науково-педагогічними працівниками кафедри “Транспортних мереж” проведена лекція “Особливості організації радіорелейного зв'язку в сучасних умовах”.

Для закріплення теоретичних знань та отримання практичних навичок курсанти виїхали до одного з підрозділів військової частини А0415. Військовослужбовці військової частини провели для курсантів практичні заняття, на яких були розглянуті питання побудови радіорелейної лінії за допомогою сучасних військових радіорелейних засобів зв'язку.

Поєднання практичних занять курсантів військового інституту із заходами бойової підготовки частин зв'язку створюють умови для покращення практичної навченості курсантів та отримання курсантами знань безпосередньо від військовослужбовців, які розгортають, налагоджують та експлуатують сучасні новітні засоби зв'язку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх