Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ІІ етап Всеукраїнської олімпіади зі спортивного програмування - ICPC - International Collegiate Programming Contest

Добавлено: 18.09.2019 Переглянуто: 886


14 вересня 2019 року на базі факультету інформаційних технологій НУБіП України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування (чверть фінал чемпіонату світу зі спортивного програмування АСМ-ІСРС (Association for Computing Machinery/International Collegiate Programming Contest, Північний регіон)).

АСМ/ІСРС є найбільш престижною і масовою всесвітньою студентською олімпіадою, якою цікавляться студенти, що спеціалізуються в сфері інформаційних технологій. Всеукраїнська студентська олімпіада з програмування є складовою частиною відбіркових змагань першості світу і проводиться за узгодженими з нею правилами.

Участь в ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з програмування прийняли дві команди від Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які вибороли це право за підсумками першого етапу змагань. До складу команди MITI_Hedgehogs увійшли курсанти 26 курсу Дмитро Теслов, Дмитро Румша та Іван Кіка. До складу команди MITI_NeKrasivye курсанти 27 курсу Дмитро Аннасон, Олексій Доброштан та Андрій Журавльов. Усі члени команд навчаються за спеціальністю “Комп'ютерні науки”.

На другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування було зареєстровано 55 команд з Північного регіону 28 навчальних закладів. Командам було запропоновано 10 завдань різної складності, викладених українською та англійською мовами. Тривалість змагань становила 5 годин без перерви. Мовами програмування на ІІ етапі олімпіади були: С, С++, Java, Pascal, Python. Перевірка розв'язків здійснювалася автоматично через онлайн систему проведення олімпіад ejudge.

Команди Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут отримали сертифікат учасників та дуже корисний досвід.

Вітаємо та бажаємо успіхів!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх