Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчання офіцерів-зв'язківців оперативного резерву

Добавлено: 17.09.2019 Переглянуто: 832


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проходить навчання резервістів першої та другої черги (ОР1, ОР2). Більше 100 офіцерів відновлюють теоретичні знання та практично відпрацьовують питання іх забезпечення функціонування системи зв’язку Збройних Сил України.

У підготовці фахівців зв'язку прийняли участь всі технічні кафедри інституту. Функцію випускової кафедри виконує кафедра бойового застосування підрозділів зв’язку факультету бойового застосування систем управління та зв’язку. Навчання проходить у польових умовах на базі батальйону забезпечення навчального процесу ВІТІ.

Кінцевою метою фахової підготовки резервістів офіцерського складу є оволодіння індивідуальними стандартами підготовки та здобуття навичок управління підрозділами зв'язку під час виконання ними завдань за призначенням.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх