Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсантів ВІТІ в українсько-американському командно-штабному навчанні із залученням військ «Rapid Trident – 2019» («Стрімкий тризуб – 2019»)

Добавлено: 16.09.2019 Переглянуто: 1099


13 вересня у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки розпочалися двотижневі міжнародні навчання «Rapid Trident-2019». В навчаннях приймають участь підрозділи України, США, Великої Британії, Канади, Грузії, Литви, Туреччини, Молдови, Польщі, Румунію.

Вперше в рамках військового стажування в даних навчаннях приймають участь курсанти 5-х курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Курсанти задіяні в якості операторів інформаційної системи «Дельта» де займаються питаннями налаштування, конфігурування та супроводженням цієї системи в ході навчань. Також курсанти приймають учать в плануванні та програмуванні радіозасобів для забезпечення проведення навчань.

На навчаннях планується продемонструвати роботу безпілотного авіаційного комплексу ретранслятора, який має можливість працювати з телекомунікаційним обладнанням Motorola та Harris.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх