Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортивне свято, присвячене Дню фізичної культури та спорту

Добавлено: 15.09.2019 Переглянуто: 1101


Сьогодні у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся один із наймасштабніших заходів – спортивне свято, присвячене Дню фізичної культури та спорту. Атмосферне свято спорту та сили відбулось за участю усього курсантського складу інституту.

Ранок спортивних команд факультетів та їхніх вболівальників розпочався з урочистого відкриття. Плацом лунав Державний гімн України. Також на шикуванні були оголошені накази начальника інституту стосовно підсумків спортивної діяльності за 2018-2019 навчальний рік, курси та факультети – переможці отримали нагороди. Кожному навчальному курсу інституту сьогодні було вручено футбольний м’яч, як приємний подарунок за старання та прикладені зусилля.

На початку спортивного дійства на учасників змагань та їхньої групи підтримки очікував неперевершений вибух емоцій – сюрприз, підготовлений керівництвом навчального закладу. Для аудиторії виступили: військовий оркестр інституту із сучасним запальним репертуаром; представник Національної гвардії України інспектор-кінолог та його чотирилапий підопічний з високопрофесійним показовим виступом; а також – свій блискавично високий рівень спортивно – латинського танцю продемонструвала пара Пауля і Сандри Бачата Тім.

У змаганнях взяли участь команди всіх навчальних курсів інституту. Між курсантськими спортивними командами відбулися змагання з міні-футболу, волейболу, перетягування канату, військово-спортивної та зустрічної естафети.

– Усі учасники свята виявили жагу до перемоги та показали високі спортивні результати. Особливо приємно здивували дівчата-першокурсниці. Під час виконання складних спортивних елементів емоції переповнювали курсантів і вболівальників. Хвилювання, бажання перемогти й стати сильнішим було притаманне кожному учаснику змагань, – зауважив головний суддя змагань, начальник кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту полковник Юрій Бичіхін.

За загальними результатами змагань переможцем спортивного свята  стала команда факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку – вони вибороли І місце у змаганнях зі зустрічної естафети, бігу на 1 км з перешкодами та гімнастичній естафеті. У футбольному турнірі та змаганнях з перетягування канату перемогу одержала збірна факультету Телекомунікаційних систем та отримали почесне срібло (ІІ місце).  ІІІ місце посіла команда факультету Інформаційних технологій.

Усі учасники спортивного свята були нагороджені призами, дипломами та позитивними емоціями.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх