Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

"Я програміст!" - звучить гордо, чи не так?

Добавлено: 13.09.2019 Переглянуто: 984


Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут є провідним вищим військовим навчальним закладі з підготовки військових фахівців для Збройних Сил України, Національної гвардії України, Держаної прикордонної служби України, Служби зовнішньої розвідки з підготовки військових фахівців у галузі 12 Інформаційні технології за спеціальністю 122 Комп'ютерні науки.

Сьогодні колектив вишу відмічає свято “День програміста”, яке святкують у 256 день року, це кількість цілочисельних чисел, яку можливо надати за допомогою вісьмирозрядного байту, зі ступенем числа 2. Це свято відмічають у Ізраїлі, Австрії, Німеччині, Канаді, Китаї, Хорватії, Чехії, Франції, Австралії, Польщі, Італії, Великобританії, США та багатьох інших країнах. Програмісти, як представники однієї з найбільш інтелектуальних професій, можуть дозволити собі святкувати свій професійний день у великих масштабах.

Сьогодні без комп'ютера у військовій справі нічого не можливо зробити. Однак, як стати програмістом і отримати глибокі теоретичні знання та практичні навички, пов'язані із створенням і розвитком програмного забезпечення? Треба зробити ВИБІР.

Прийди на “ТЕСТ ДРАЙВ — ПРОФЕСІЯ ПРОГРАМІСТА!” в рамках Дня відкритих дверей ВІТІ імені Герої Крут (28.09.2019 року).

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх