Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини факультету Бойового застосування систем управління та зв'язку

Добавлено: 04.09.2019 Переглянуто: 1178


3 вересня 2019 року на факультеті Бойового застосування систем управління та зв’язку пройшло урочисте шикування з нагоди початку нового навчального року. Під час урочистого шикування, курсантів факультету привітав керівний склад факультету на чолі з начальником факультету полковником Олександром Пономарьовим. Начальник факультету в своїй промові наголосив, що поступове опанування справою офіцерів - зв’язківців починається з навчання у Військовому інституті, та  висловив впевненість, що саме вони вже в недалекому майбутньому складуть основу офіцерського корпусу військ зв’язку.

Наприкінці урочистого шикування відбулася урочиста церемонія нагородження начальником факультету кращих курсантів нагрудними знаками “Відмінник Збройних Сил України”, відзнакою начальника Військового інституту, та була започаткована нова традиція – нагородження відзнакою начальника факультету, наручними годинниками курсантів, які показали відмінні результати за підсумками минулого року навчання.

Не менш приємним подарунком для курсантів, з нагоди початку нового навчального року, від керівництва факультету, стали квитки на постанову “Запорожець за Дунаєм” у Національну оперу України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх