Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти-першокурсники ВІТІ урочисто склали Військову присягу на вірність українському народові

Добавлено: 17.08.2019 Переглянуто: 2336


17 серпня 2019 року 259 курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут склали присягу на вірність українському народові.

Цей визначний день, хлопці та дівчата, які стали курсантами-зв’язківцями назавжди закарбували у своїй пам’яті та серцях слова - Я присягаю ніколи не зрадити народу України, а напис на стрічці Почесного прапору інституту «Батьківщина і честь» - стали для них подальшим девізом їхньої служби.

Курсанти із складанням присяги привітав начальник інституту полковник Євген Степаненко та перший заступник начальника Військ зв’язку Збройних Сил України генерал-майор Віктор Остапчук, який побажав, щоб у будь якому прагненні курсантів завжди супроводжувала удача, а близькі люди щиро пишалися ними.

Капелан окремого президентського полку ім. гетьмана Богдана Хмельницького Ієрей Андрій освятив курсантів та благословив їх на подальше проходження навчання у нашому виші.

Завершився ритуал складання Військової присяги урочистим маршем та привітаннями батьків.


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх