Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вступні випробування на курсах лідерства офіцерського складу

Добавлено: 15.08.2019 Переглянуто: 1663


В період з 13 по 16 серпня 2019 року в Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проводились вступні випробування на «Курси лідерства офіцерського складу» тактичного рівня навчання у 2019 році , з громадянами України, які мають ступінь вищої освіти не нижче «бакалавр» і за станом здоров’я придатні до проходження військової служби на первинних посадах осіб офіцерського складу Збройних Сил України за військово-обліковою спеціальністю "Організація зв’язку у Збройних Силах України".

На випробування за право навчатись у ВІТІ прибув 61 кандидат, як з числа військовослужбовців так і цивільних осіб, із них 19 жінок.

Усі кандидати проходили професійно-психологічний відбір, медичну комісію, перевірили свої сили при здачі фізичних нормативів, а також співбесіду за професійним спрямуванням.

За результатами випробування на навчання у наш інститут було зараховано 10 осіб, які уже з 1 вересня розпочнуть навчання за військово-обліковою спеціальністю "Організація зв’язку у Збройних Силах України".

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх