Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відкрили футбольне поле

Добавлено: 08.08.2019 Переглянуто: 1218


Сьогодні, 8 серпня, до Дня військ зв’язку, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулось відкриття нового футбольного поля.

В церемонії відкриття приймали участь: начальник ВІТІ, полковник Євген Степаненко, народний депутат України, випускник інституту Юрій Арістов, радник Президента УАФ Валентин Латипов, виконавчий директор асоціації «Спортивна індустрія» Георгій Копилов та Президент Збірної журналістів, шеф-редактор ІА «Центр новин» Ольга Витак.

З вітальним словом до курсантів звернувся начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації полковник Євген Степаненко, він відзначив, що це перший футбольний майданчик, який встановлений у військовому інституті.

«Дякую усім хто допоміг побудувати футбольне поле для наших курсантів. В нашому інституті – це поле символізує новий етап розвитку. Футбол для військових – це ще один тренувальний процес. Тому, ми не будемо зупинятися, така програма буде продовжуватись. В нас є плани побудувати за натівським зразком смугу перешкод, крім футбольного поля, побудувати баскетбольний та волейбольний майданчик», – відзначив начальник інституту.

Після урочистого перерізання стрічки і відкриття футбольного поля, Юрій Арістов привітав усіх причетних до свята військ зв’язку та подарував курсантам інституту, які приймають участь у всеукраїнських матчах, по два комплекти професійної футбольної форми Joma.

“Під час студентських років в цьому інституті, ми неодноразово грали у футбол, баскетбол. Для військослужбовців спорт є важливою частиною життя, він організовує, вчить дисципліни. Дуже добре, що тепер наші курсанти мають можливість займатися спортом на сучасному футбольному полі"– відзначив Арістов.

виконавчий директор асоціації «Спортивна індустрія» Георгій Копилов після вітального слова презентував футбольній команді спортивні костюми фірми Joma.

Крім того, Валентин Латипов привітав курсантів від імені Президента УАФ Андрія Павелка, і вручив почесні нагороди за розвиток футболу серед військових, зокрема полковнику Олегу Сєрому та Заступнику начальника інституту полковнику Віталію Тарасову, а нашій збірній футбольні м’ячі.

“Із приємністю передаю вам вітання від президента Української асоціації футболу Андрія Павелка та дякую вам за активну спортивну позицію, яскраву гру та чудове футбольне свято! Від імені всієї футбольної спільноти бажаю вам міцного здоров’я та нових перемог!”, — сказав Валентин Латипов.

Привітати з відкриттям футбольного майданчика прийшли Багаторазові чемпіони України призери світу та Європи з футбольного фрістайлу команда «УКРФРІСТАЙЛ»

Після офіційної урочистої частини відбувся товариський матч Збірної журналістів з курсантами ВІТІ.

Команду журналістів представляли: Дмитро Дєнков (Українська правда), Костянтин Андріюк (телепроект “Зупини лося”), Василь Пехньо (Громадське ТВ), Ярослав Твардовський (Динамоманія), Юрій Чміль (Еспресо ТВ) та Володимир Шемулянський (ІА “Центр новин”).

Головна перемога дісталася нашому навчальному закладу, які на сучасному футбольному полі готуватимуться до нових турнірів.

ВПЕРЕД ДО ПЕРЕМОГ !!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх