Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Для першокурсників наметового містечка відбувся концерт в польових умовах

Добавлено: 05.08.2019 Переглянуто: 1017


Основою програми Первинної військово – професійної підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут є не лише практика загально-військових дисциплін, адже духовне та культуролигічне забезпечення військовослужбовців є не менш важливою складовою для виховання справжнього офіцера.

Сьогодні, під час проведення у наметовому таборі ПВПП ВІТІ вихідного дня, завдяки творчому колективу Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України, було організовано та розгорнуто польовий концертний майданчик. Тут, разом із артистами курсанти-першокурсники по справжньому відпочили, наспівались та натанцювались доволі.

Від такого активного творчого спілкування абсолютно усі присутні отримали тільки позитивні емоції. А майстрам музично-естрадної справи за їх чудовий неперевершений концерт курсанти подарували польові квіти і бурхливі оплески!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх