Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Отримання зброї молодим поповненням ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 02.08.2019 Переглянуто: 1248


1 серпня 2019 року у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут курсанти отримали зброю .

Привітав молодих воїнів із знаменною в їхньому житті подією начальник коледжу полковник Злобін Кирило В'ячеславович: «Шанобливе ставлення до зброї, вміле володіння нею – славна традиція нашого воїнства. Захисники української землі усіх поколінь завжди берегли її та доглядали, бо добре усвідомлювали істину: воїн без зброї – не воїн! – сказав начальник коледжу, – Попереду на вас чекає чимало випробувань, адже ви обрали почесну і нелегку професію – військовослужбовця Збройних Сил України».

На завершення урочистостей всі першокурсники у складі своїх підрозділів прийшли урочистим маршем, продемонструвавши гарні навички зі стройової підготовки, як для вчорашніх школярів. Попереду ще опанування загальновійськових навичок з навчальних дисциплін базової загальновійськової підготовки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх