Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

З новоспеченими курсантами Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут розпочався табірний збір

Добавлено: 28.07.2019 Переглянуто: 1533


У навчально-польовому таборі, який створений на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту для курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут набору 2019 року розпочалася первинна військо-професійна підготовка.

Біля 260 майбутніх зв'язківців отримають первинні військові навички в польовому таборі, де для цього створені усі належні умови.

Протягом трьох тижнів здійснюватимуться різні види підготовки та проводитимуться заняття з багатьох навчальних дисциплін, до яких залучаються офіцери курсантських підрозділів та науково-педагогічні працівники вишу.

Щорічний табірний збір покликаний ознайомити молодих курсантів з первинними основами військової підготовки, історичним шляхом Військового інституту та загальновійськовими предметами. Польовий вихід є корисним для обох сторін – юнаків та офіцерів. Так перші проходять етапи швидшої адаптації до подальшої військової служби, а другі можуть вивчати поведінку курсантів за умов підвищених фізичних та психологічних навантажень», - коментує хід подій заступник керівника табірного збору з морально-психологічного забезпечення майор Антон Ланко.

Також в ході польових занять та у вихідні дні колишні школяри мають час і на різнопланове дозвілля: спортивні ігри та змагання, перегляд фільмів. По завершенню курсу первинної військово-професійної підготовки усі курсанти І курсу складуть Військову присягу на вірність Українському народові.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх