Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Перший день майбутніх курсантів – зв’язківців у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 24.07.2019 Переглянуто: 1551


Сьогодні, 24 липня 2019 року, перший день майбутніх курсантів цьогорічного набору в стінах навчального закладу. Саме зараз, у непростий для нашої країни час ще недосвідчені, але дуже цілеспрямовані патріоти України прийняли серйозне рішення стати офіцерами Збройних Сил України.

Разом із своїми стажерами, курсантами старших курсів, та наставниками офіцерського складу вони ще невпевнено, але свідомо крокують коридорами та плацом нашого навчального закладу, а також знайомляться з правилами та порядками інституту, приміряють форму та берці, відвідують їдальню, знайомляться із побутом справжніх курсантів. Сьогодні вони вперше проживають повний розпорядок дня курсантського складу, адже попереду на них чекають незабутні яскраві роки військової служби.

Сьогодні вони сумлінно готуються до відбуття на первинну військово-професійну підготовку, де навчатимуться загартовувати себе фізично та морально, розвивати навички, необхідні для майбутніх офіцерів.

Попереду на них, майбутніх курсантів – зв’язківців, чекають пригоди та випробовування не тільки на силу та міць, а й на дух та витривалість. Саме тут вони навчаться жити в колективі та дізнаються про справжню військову дружбу. А результати первинної військово – професійної підготовки остаточно доведуть – вони мають право почесне звання «курсант».

Бажаємо майбутнім курсантам Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Героїв Крут витривалості та наснаги.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх