Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Морська практика на ракетному катері «Прилуки» (АрміяINFORM)

Добавлено: 13.07.2019 Переглянуто: 1092


На борту ракетного катера «Прилуки» Військово-Морських Сил Збройних Сил України під час виходу в море в рамках навчань «Сі Бриз» перебували курсанти Національного університету «Одеська морська академія», морехідного коледжу технічного флоту НУ «ОМА», а також Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Для курсанта Валерія Шиманського з Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут це перший у його житті вихід у море. Для майбутніх офіцерів-зв’язківців він мав більш ознайомчий характер.

– Відверто кажучи, я в захваті, й не тільки від моря, хвиль, гуркоту двигунів, а й від організації зв’язку на кораблі, від ставлення офіцерів до підлеглих. Нам провели екскурсію кораблем, ми побачили, з якими станціями радіозв’язку працюють на флоті, як приймають та передають повідомлення, адже над морем і над сушею радіосигнал розповсюджується по-різному, – поділився своїми враженнями Валерій Шиманський.

За словами курсанта, їм з товаришами офіцери запропонували будувати свою офіцерську кар’єру саме на кораблях ВМС ЗС України. Хлопець каже, якщо раніше він навіть і не замислювався над такою перспективою, то зараз, після побаченого, всерйоз замислився над таким варіантом.

Повний текст статті від 13.07.2019 Морська практика на ракетному катері «Прилуки» (АрміяINFORM)

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх