Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Полтаві вшановували загиблих Українських героїв

Добавлено: 13.07.2019 Переглянуто: 857


13 липня у Полтаві на території філіалу Національного військово – історичного музею України – музею важкої бомбардувальної авіації відбулася благодійна акція «Від серця до серця - добрий самаритянин», яка була організована військовим капеланом Євгеном Мініним за участі Всеукраїнської громадської організації «Campus UA», яка об’єднує волонтерів всієї країни та ще понад 200 країн світу, Полтавської громадської організації спілки вдів та дітей загиблих учасників бойових дій на сході України «Птаха». Акція була присвячена вшануванню загиблих бійців війни у Донецькій та Луганській областях. Мітинг – реквієм, на який були запрошені курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, розпочався хвилиною мовчання, на якій вшанували всіх полеглих учасників бойових дій на сході України.

Курсанти Військового коледжу також відвідали філіал Національного військово – історичного музею України – музею важкої бомбардувальної авіації, відкритий майданчик з бойовою технікою, виставку літаків дальньої авіації.

Всі присутні курсанти неабияк перейнялися атмосферою дійства та відмітили для себе важливість співчуття, підтримки та критичну необхідність волонтерських організацій сьогодні, вшануванню загиблих бійців війни у Донецькій та Луганській областях.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх