Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Практичні заняття зі студентами випускного курсу кафедри військової підготовки ВІТІ

Добавлено: 10.07.2019 Переглянуто: 996


Під час навчального збору випускного курсу кафедри військової підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на базі однієї з військових частин зв’язку організовано та проведено показове заняття по розгортанню окремих елементів пункту управління та вузла зв'язку. Під час якого слухачі ознайомились з новітніми зразками військової техніки та засобів зв’язку.

Для випускників, які здобувають військово-облікову спеціальність “Соціальна психологія”, проведено практичне заняття з розгортання похідного автоклубу (ПАК – 65/70) та станції озвучування (СОЗ – 1103). В ході заняття слухачі ознайомились з мобільними технічними засобами пропаганди та їх широким спектром практичних спроможностей для вирішення завдань морально-психологічного забезпечення військ та практично виконали налаштування трансляції відео та аудіо сигналів, забезпечили прийом супутникового ефірного телебачення та трансляцію радіопередач через акустичну систему.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх