Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації залучені до виконання завдань зі зв'язку

Добавлено: 09.07.2019 Переглянуто: 1172


Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації залучені до виконання завдань зі зв'язку під час проведення командно-штабного тренування з органами управління логістики органів військового управління ЗС України.

Під час виконання завдань майбутні офіцери на силах та засобах польової компоненти Військового інституту відпрацюють питання розгортання та підготовки до застосування комплексної апаратної зв'язку. Практично відпрацюють функціональні обов'язки за посадами на вузлі зв'язку пункту управління.

Це дозволить забезпечити зв'язок та надати відповідні сервіси в ході проведення командно-штабного тренування. Вдосконалити практичні навички курсантів з експлуатації засобів супутникового зв'язку (Tooway), новітніх засобів телекомунікацій, розгортання абонентської мережі відкритої ІР-телефонії, системи обміну службової інформації, відеоконференцзв'язку, АСУ “Дніпро”, АТС-2.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх