Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На 5 КППК ВІТІ для офіцерів за призовом завершився модуль індивідуальної загальновійськової підготовки

Добавлено: 06.07.2019 Переглянуто: 1308


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації тривають трьох місячні курси перепідготовки та підвищення кваліфікації офіцерів за призовом. Більше 80 випускників кафедр військової підготовки, які не мають досвіду військової служби, після їх закінчення продовжать проходження служби у бойових та навчальних підрозділах, частинах військ зв’язку ЗС України.

Підготовка триває на базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту під керівництвом досвідчених керівників і науково-педагогічних викладачів. Офіцери запасу протягом першого місяця відновили набуті під час навчання на військовій кафедрі знання і практичні навички з індивідуальної загальновійськової підготовки: відпрацьовують питання тактики (дії взводу в наступі, в обороні), вогневої підготовки (виконання вправ зі стрілецької зброї, прийомів метання гранат) та інженерної підготовки.

Впродовж наступного місяця на офіцерів за призовом чекають заняття з індивідуальної фахової підготовки військового-зв'язківця.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх