Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчальний збір зі студентами випускного курсу кафедри військової підготовки ВІТІ

Добавлено: 05.07.2019 Переглянуто: 1171


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут триває навчальний збір з громадянами України, які проходять військову підготовку за програмою офіцерів запасу.

Навчальний збір проходить на базі польової компоненти батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Випускники набувають практичних навичок та умінь із загальновійськової, військово-технічної, військово-спеціальної підготовки. На тактичному полі проводяться практичні заняття з тактичної підготовки, інженерної підготовки, військової топографії, захисту від зброї масового ураження. 4 липня проведено навчальні стрільби зі стрілецької зброї.

Під час проведення навчального збору основна увага направлена на придбання студентами практичних навичок на посадах згідно своїх військово-облікових спеціальностей, управління підрозділами у різних умовах ведення сучасного бою, виконання своїх обов’язків за фахом.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх