Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В добру путь випускники!

Добавлено: 27.06.2019 Переглянуто: 1997


Сьогодні, 27 червня, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся випуск 165 офіцерів-зв’язківців.

9 випускників закінчили інститут з відзнакою, а лейтенант Володимир Столяр із факультету бойового застосування систем управління та зв’язку — із золотою медаллю.

— Важко передати, як вистрибує серце з грудей. Сьогодні визначна для мене подія. Сподіваюсь, у подальшому з гордістю нестиму честь та ім’я свого навчального закладу, — поділився враженнями Володимир.

Зранку перед церемонією випуску вже традиційно другий рік поспіль випускники факультету телекомунікаційних систем інституту вшанували Героїв Крут біля меморіалу Крутянцям.

З привітальним словом до офіцерів-випускників виступив заступник начальника військ зв’язку ЗС України полковник Юрій Плуговий.

— Вас чекають у військах. Наступає нова віха у вашому житті. З сьогоднішнього дня ви починаєте відповідати за свої, ще маленькі, але вже колективи. Знаю, що ви справжні професіонали та впораєтеся з усіма випробуваннями, які чекають, — зазначив Юрій Плуговий.

Випускники і особовий склад інституту не змінювали традиціям і пройшли урочистим маршем перед гостями.

У цей день Збройні Сили України поповнилися 74-ма випускниками факультету телекомунікаційних систем, 46-ма — факультету інформаційних технологій і 45 офіцерів випустилися з факультету бойового застосування систем управління та зв’язку.

В добру путь дорогі випускники!


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх