Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Заключне засідання екзаменаційної комісії 2019

Добавлено: 26.06.2019 Переглянуто: 969


25 червня 2019 року на організаційному засіданні, голова екзаменаційної комісії капітан 1 рангу Кутигін В.В., підвів підсумки роботи екзаменаційної комісії де було оголошено Рішення щодо присудження відповідного ступеня вищої освіти та присвоєння професійної кваліфікації.

Дипломи з відзнакою отримали 9 курсантів: солдат Кисиленко Д.Ю., солдат Пекарський В.О., солдат Зінченко К.А., сержант Бондаренко І.О., старший солдат Дніпровська А.М., солдат Хавер А.В., молодший сержант Яворський Ю.В., старший солдат Думітраш О.В., сержант Столяр В.В.

Золоту медаль отримав курсант факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку сержант Столяр В.В.

За результатами підсумкової атестації присвоєне військове звання "лейтенант" та виданий диплом "магістра" 140 курсантам, присвоєне військове звання "лейтенант" та виданий диплом "бакалавра" 25 курсантам.

Голова екзаменаційної комісії надав ряд суттєвих пропозицій щодо подальшого удосконалення освітнього процесу, змісту навчання та якості підготовки офіцерських кадрів.

Наприкінці засідання голова екзаменаційної комісії подякував керівництву та науково-педагогічному складу інституту за співпрацю.

В свою чергу, начальник інституту полковник Степаненко Є.О. від імені всього особового складу подякував всім членам екзаменаційної комісії за плідну роботу і завірив, що колектив інституту і надалі буде проводити роботу щодо покращення якості навчання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх