Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Майбутні офіцери-зв'язківці складають комплексний екзамен

Добавлено: 25.06.2019 Переглянуто: 1234


Незабаром війська зв’язку Збройних Сил України поповнять лейтенанти, випускники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, у яких зараз тривають державні іспити.

Здача комплексного державного екзамену складалась із теоретичної та практичної частини і проводився на базі батальйону навчального процесу інституту в польових умовах. А це – розгортання командно-штабних машин, маскування, налаштування за нормативами транкінгового та супутникового зв’язку, засобів комутації та маршрутизації. Для відпрацювання практичної частини було розгорнуто спеціальний полігон техніки зв’язку.

«Результати здачі комплексного державного екзамену показали, що курсанти за період навчання набули достатньо знань та вмінь для виконання покладених на них завдань за фахом. Матеріально-технічна база інституту постійно покращується та доукомплектовується сучасними засобами зв’язку та інформатизації нового покоління. Науково-педагогічні працівники навчального закладу прикладають максимум зусиль аби знання, які вони надають, відповідали вимогам сьогодення», - зазначив Голова державної екзаменаційної комісії - Начальника зв’язку Військово-Морських Сил – заступника начальника штабу зі зв’язку та інформатизації командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України капітана 1 рангу Вадима Кутигін.

Вже за декілька днів курсанти одягнуть лейтенантські погони та обіймуть офіцерські посади у військах.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх