Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Польовий вихід курсантів Військового коледжу сержантського складу ВІТІ

Добавлено: 24.06.2019 Переглянуто: 1171


В період з 10.06.2019 по 24.06.2019 року з курсантами другого курсу Військового коледжу сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут проводився двотижневий польовий вихід на якому були також проведені практичні заняття з загальновійськових дисциплін: тактика, тактична медицина, стрілецька зброя та бойова система виживання воїна, військова топографія.

Для проведення популяризації служби у Збройних Силах України, національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання молоді, агітаційної роботи, щодо вступу на навчання до коледжу та інституту були запрошені студенти Полтавського політехнічного коледжу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут".

Заняття проводились у вигляді змагань та виконання нормативів військовослужбовцями та цивільною молоддю. Курсанти змогли вдосконалити свої знання та практичні навички, а студенти ознайомитись, отримати первинні навички з обладнання фортифікаційних споруд, місць відпочинку і побачили, як організовується зв’язок курсантами на полі бою, та спробувати виконати завдання на наступних навчальних точках: надання домедичної допомоги в бою, розбирання та збирання зброї, добування вогню за допомогою підручних засобів, подолання водної перешкоди страхуючись мотузкою та перевірка його на прохідність. Також під час проведення занять курсанти другого курсу проводили навчання цивільної молоді в ролі інструкторів які показали високу мотивованість та психологічну готовність до виконання, навіть, найскладніших завдань. Кожен з вище вказаних курсантів був оцінений в кращу сторону було відмічено курсантів Мухіна В.О., Ільіна В.С., Тимощука С.В.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх