Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У курсантів-зв’язківців розпочалися державні іспити

Добавлено: 10.06.2019 Переглянуто: 1087


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут розпочала свою роботу екзаменаційна комісія з метою атестації курсантів за ступенем вищої освіти «бакалавр» та «магістр».

Цього року випускні іспити складуть 165 курсантів-випускників. Із них, 140 майбутніх офіцерів здобуватимуть ступінь вищої освіти «магістр» за спеціальностями «Кібербезпека», «Комп’ютерні науки», «Інформаційні системи та технології»,«Телекомунікації та радіотехніка». Ще 25 випускників пройдуть атестацію за ступенем вищої освіти «бакалавр» за спеціальністю «Військове управління» (за видами ЗС України) та спеціалізацією «Управління діями підрозділів зв’язку».

Упродовж двох тижнів у стінах вишу та на навчально-тренувальному полігоні батальйону забезпечення навчального процесу інституту майбутні офіцери захистять магістерські роботи та складуть комплексний екзамен за спеціальністю в польових умовах.

За результатами атестації випускники отримають дипломи державного зразка з освітнім ступенем вищої освіти «магістр» та «бакалавр» та первинне офіцерське звання «лейтенант».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх