Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підсумки конкурсу підручників, навчальних посібників за 2018 рік

Добавлено: 06.06.2019 Переглянуто: 904


В інституті щорічно проводиться Конкурс на кращий підручник, навчальний посібник, які отримали практичне застосування в навчальному процесі, а також монографії з актуальних напрямків розвитку і техніки в номінаціях, що відповідають циклам підготовки військових фахівців за гуманітарними та соціально-економічними, природничо-науковим та військово-професійними напрямами.

Цей конкурс має на меті створення якісного навчально-методичного забезпечення освітнього процесу, яке відповідає вимогам часу та підвищує якість і ефективність підготовки фахівців.

Відбулось засідання конкурсної комісії, яка розглянула і підвела підсумки конкурсу підручників, навчальних посібників та монографій за 2018 рік. Конкурс проводився відповідно до Положення про організацію проведення конкурсу. На розгляд конкурсної комісії були представлені навчальні видання за двома напрямами: військово-професійний та природничо-науковий.

Список призерів в кожній номінації:

Військово-професійний напрям:

перше місце – навчальний посібник “Організація військового зв’язку”, автори: працівник ЗСУ Шолудько В.Г., підполковник Вакуленко О.В., підполковник Гурський Т.Г., підполковник Єсаулов М.Ю., підполковник Фомін М.М..

друге місце – навчальний посібник “Системне програмування та архітектура комп’ютерів”, автори: працівник ЗСУ Горбенко В.І., полковник Сілко О.В., підполковник Нестеренко М.М.

третє місце – навчально-методичний посібник “Індивідуальна фізична підготовка військовослужбовців у години самостійної підготовки”, автори: підполковник Бутенко А.Є., капітан Непомнящий О.В.

Природничо-науковий напрям:

перше місце – навчальний посібник “Лінії радіозв’язку та антенні пристрої”, автори: працівник ЗСУ Ільїнов М.Д., підполковник Гурський Т.Г., полковник Борисов І.В., підполковник Гриценок К.М.

друге місце – навчальний посібник “Теорія електричних кіл” Ч.1., автори: підполковник Боголій С.М., майор Клімович С.О., працівник ЗСУ Мотора Є.М.

третє місце – навчальний посібник “Організація та методика роботи з особовим складом”, автори: працівник ЗСУ Лемак Т.В., полковник Ткаченко Д.В., старший лейтенант Гавриленко А.С.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх