Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Безпека на воді

Добавлено: 02.06.2019 Переглянуто: 1021


01.06.2019 року за сприянням національної поліції, МНС та громадської організації “ЦСП СКІФ” на базі рятувально-водолазної станції м. Полтава з курсантами Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут був проведений захід, спрямований на попередження летальних випадків на воді, в зв’язку із початком купального сезон.

В ході проведення заходу, курсантам Військового коледжу було роз’яснено правила поводження на воді, надання першої медичної допомоги та основи рятування потопаючих.

Керівник рятувальної служби Полтавської міської ради Савчук Євген Вікторович, провів лекційне заняття "Правила поводження біля водоймищ та в водоймищах".

Рятувальники пояснили та показали, як правильно орієнтуватись під водою, а водолазний фахівець першого класу Кононенко Анатолій Миколайович пояснив основні правила при рятуванні потопаючого за допомогою рятувального кругу та як правильно витягувати людину з води.

Всім військовослужбовцям було надано можливість спробувати себе в якості рятівника.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх