Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Збірна Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з міні-футболу виграла Турнір пам’яті загиблого Героя Ігоря Павлова

Добавлено: 29.05.2019 Переглянуто: 1026


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшов другий турнір з міні-футболу присвячений пам’яті загиблого офіцера вишу, колишнього начальника кафедри тактико-спеціальної підготовки, Героя АТО полковника Ігоря Павлова.

Даний турнір відбувся за сприяння Української асоціації футболу та інформаційного агентства «Центр новин».

Перед початком спортивних баталій рідні та близькі, курсанти та офіцери вишу вшанували пам'ять полковника Ігоря Павлова та поклали квіти до його пам’ятного меморіалу.

Згодом, на спортивній базі військового вишу розпочався сам турнір, в якому взяли участь 4 команди:Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, збірна вузла зв’язку Генерального штабу Збройних Сил України, збірна Повітряних Сил Збройних Сил України та Київського військового ліцею ім. Івана Богуна.

Учасників змагань привітали начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник Євген Степаненко та радник Президента Української асоціації футболу Валентин Латипов.

- 28 травня полковнику Ігорю Павлову виповнилося б 51 рік. Ми повинні пам’ятати його й усіх загиблих героїв, які віддали життя за вільну Україну. Такі змагання будуть проводитися в подальшому, можливо й на Всеукраїнському рівні. Дякую організаторам за підтримку,- зазначив полковник Євген Степаненко.

У свою чергу радник Президента Української асоціації футболу Валентин Латипов привітав та побажав учасникам і глядачам захопливих протистоянь.

Присутня на турнірі донька полковника Ігора Павлова – Альона, яка продовжує шлях батька й навчається в одному з військових вишів, відкрила турнір і зробила перший удар по м’ячу.

На футбольному майданчику панувала справжня інтрига. Футболісти показали високу швидкість та майстерність. У фіналі зустрілися команди Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та збірна Повітряних Сил ЗС України. У запеклій боротьбі в серії пенальті перемогу святкувала команда військового вишу.

Переможців та учасників турніру нагородили кубком та призами.

Довідково. Полковник Ігор Павлов пройшов непростий життєвий шлях. В ранньому віці втратив батьків, виховувався в школі-інтернаті. Закінчив Київське вище зенітно-ракетне училище. З 1993 року в лавах Збройних Сил України. 9 лютого 2015 року він виконував бойове завдання в районі проведення АТО. Тоді його група зв’язку потрапила у ворожу засідку поблизу села Логвінове Донецької області. Під час бою полковник Ігор Павлов та ще четверо військовослужбовців загинули. Його навічно зарахували до списку особового складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх