Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Польовий вишкіл – важлива складова підготовки офіцера-зв’язківця

Добавлено: 28.05.2019 Переглянуто: 1336


З курсантами третіх курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут тривають тактико-спеціальні заняття в польових умовах за темою: «Дії підрозділів батальйонної тактичної групи».

Майбутні офіцери-зв’язківці на практиці закріплюють свої знання та навички з тактичної, вогневої, інженерної підготовки, а головне – набувають досвід з розгортання рухомих вузлів зв’язку та пунктів управління.

Особлива увага приділяється питанням вибору місць розташування командно-спостережних пунктів підрозділів батальйонної тактичної групи, складанню схем охорони та оборони, фортифікаційного обладнання та маскування розгорнутих пунктів управління, організації та здійсненні РХБ захисту особового складу.

Також курсанти відпрацьовують підготовку до здійснення маршу та подолання замінованої ділянки місцевості, тренують дії особового складу під час нападу диверсійних груп ворога та підриву бойової техніки на вибухонебезпечних предметах, вчаться надавати медичну допомогу пораненим побратимам.

– Фаховий офіцер-зв’язківець повинен досконало володіти військово-професійними якостями, а також вміти підготувати особовий склад до умов реальних бойових дій. Наші курсанти охоче засвоюють знання, які дають їм досвідчені науково-педагогічні працівники кафедри загальної тактики, – розповів заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх