Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини ВКСС ВІТІ імені Героїв Крут

Добавлено: 25.05.2019 Переглянуто: 1197


Патріотичний проект «Жіночий батальйон»

18 та 19 травня 2019 року на базі ЗОГ ДЗОВ «Джерело» (с.Клюсіка, Новосанжарський р-н., Полтавська обл.) управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з військово–спортивним центром «Воїн» було проведено десятий щорічний обласний військово – патріотичний проект «Жіночий батальйон», у якому взяли участь команди вищих навчальних закладів Полтави: Полтавський університет економіки та торгівлі, Полтавський національний педагогічний університет ім. Короленка, Полтавська державна аграрна академія та Військовий коледж сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут.

Програма обласного військово–патріотичного проекту включала:

1. Вишкіл та змагання з вогневої, тактичної та фізичної підготовки.

2. Тактична медицина.

3. Школа «Снайпера».

4. Світ військових професій.

5. Тактичні навчання на базі військової частини.

Команда Військового коледжу сержантського складу ВІТІ імені Героїв Крут посіла гідне перше місце з тактичної підготовки, та була відмічена в кращий бік з виконання вправ навчальних стрільб.

Цей проект сприяв професійному, фізичному та патріотичному розвитку кожної учасниці.

ІІ універсальна книжкова виставка-ярмарок «ПОШУК»

На запрошення представників Полтавської обласної Державної адміністрації Департаменту інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю, курсанти відвідали урочисту церемонію відкриття ІІ універсальної книжкової виставки-ярмарку «ПОШУК» («Полтавська база шанувальників української книги») і були присутні на презентації книги «Перехрестя» та новели «Іловайськ», книжкової полиці Павла Бондаренка, філателістичній виставці присвяченій 250 річниці від дня народження Івана Петровича Котляревського.

Метою відвідання виставки-ярмарку було національно-патріотичне виховання військовослужбовців, культурно-мистецькі заходи різноманітного характеру (зустрічі з авторами, автограф-сесії, презентації), ознайомлення молодого покоління з сучасними письменниками і художниками.

Крім того проводилась профорієнтаційна робота щодо навчання і вступу до Вйськового інституту та коледжу.

Щорічний міський захід «Паркові забави»

25 травня 2019 року курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з метою популяризації військової професії та навчання у Військовому інституті та коледжі прийняли участь у щорічному міському заході «Паркові забави». «Паркові забави» включають в собе різні локації: туристична (проходження смуги перешкод, орієнтування на місцевості, стрільба з лука), кулінарна (змагання кращих кулінарів), спортивна (різноманітні змагання та випробування).

Команда коледжу змагалася з перетягування канату, проходження смуги перешкод, оієнтування на місцевості та у квесті «Скарб Мазепи». Курсанти другого курсу Бова В.В., Циганок О.В. показали високі результати у проходженні смуги перешкод. Загалом, за підсумками змагань, команда Військового коледжу зайняла перше місці у перетягуванні канату та у орієнтуванні на місцевості і була нагороджена цінними подарунками.

Учасники отримали чудовий настрій та заряд енергії. Високі показники команди Військового коледжу були чудовим прикладом здорового патріотичного виховання для молоді міста та гостей «Паркових забав».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх