Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Науково-практичний семінар «Деякі навчальні проблеми математики та шляхи їх вирішення»

Добавлено: 23.05.2019 Переглянуто: 810


22 травня 2019 року на кафедрі математики та фізики проведено науково-практичний семінар на тему: «Деякі навчальні проблеми математики та шляхи їх вирішення».

Мета семінару - обговорення проблемних питань з математики. Напрями роботи науково-практичного семінару:

1. Деякі навчальні проблеми математики та шляхи їх вирішення.

2. Асимптотичні наближення та розкладення функцій..

3. Методи оптимізації при розв’язуванні задач практики.

Із вступним словом виступила завідувач кафедри математики та фізики к.фіз.-мат.н., доц. Рудоміно-Дусятська І.А. Основну доповідь зробив к.фіз.-мат. н.., доцент кафедри Кільчинський О.О. Співдоповідачами виступили старший викладач Соловйова Т.В. та викладач Тихонова О.Г. Теоретичні положення супроводжувалися та ілюструвалися яскравими прикладами.

В цілому на науково-практичному семінарі були розглянуті проблемні питання та намічені шляхи їх вирішення:

1. Забезпечити активізацію пізнавальної діяльності курсантів шляхом розв’язування на практичних заняттях задач практики методами оптимізації.

2. Стимулювати курсантів до вивчення та опрацьовування літератури, що висвітлює проблемні питання.

3. Заохочувати курсантів до наукового дослідження проблемних питань, шляхом підготовки доповідей на семінари та участі в науково-практичних конференціях.

Наприкінці завідувач кафедри Рудоміно-Дусятська І.А. подякувала та вручила грамоти доценту Кільчинському О.О. та старшому викладачу Сновиді В.Є. за підготовку команди курсантів, що на належному рівні представили ВІТІ на Регіональній міжвузівській олімпіаді з математики серед курсантів. Курсант Ковальчук Анастасія (271 група) зайняла друге місце серед учасників змагань.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх