Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь команди ВІТІ у змагання серед вищих навчальних закладів Збройних Сил України з військового п’ятиборства

Добавлено: 21.05.2019 Переглянуто: 953


Упродовж 3-х днів, з 14 по 17 травня 2019 року на спортивній базі Харківського Національного Університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба пройшли змагання серед вищих навчальних закладів Збройних Сил України з військового п’ятиборства.

Участь в змаганнях взяли збірні команди восьми вишів (59 військовослужбовців). В програму змагань входило п’ять видів з військово-прикладних видів спорту (стрільба з АК-74, плавання на 50 метрів з перешкодами, метання гранат на дальність і точність, подолання смуги перешкод за стандартами НАТО 600 м, та легкоатлетичний крос на 8 км).

Збірна команда нашого інституту пройшла навчально-тренувальний збір і гідно виступила посівши у підсумку високе 4-те місце. Нашу команду представляли:

солдат Попруга Р.Ю. (26 курс);

старший солдат Гобатко В.О. (36 курс);

солдат Мельник Р.В. (18 курс);

солдат Степанюк В.П. (38 курс);

старший солдат Нургатін Г.С. (36 курс);

солдат Заморока Д.С. (16 курс);

солдат Гурковський Д.Г. (38 курс)

Варто зазначити, що старший солдат Гобатко В.О. зайняв 2-ге місце в особистій першості з метання гранат на дальність і точність.

Побажаємо нашим спортсменам і в подальшому не збавляти обертів і тільки покращувати результати.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх