Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовий інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відкрив свої двері для абітурієнтів

Добавлено: 18.05.2019 Переглянуто: 1021


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, хто мріє стати курсантом навчального закладу та отримати у майбутньому військову освіту.

Потеційних майбутніх курсантів зустрів заступник начальника військового інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко, який зазначив, що навчальний заклад готує військових фахівців тактичної ланки у галузі телекомунікацій та інформатизації, як для всіх видів Збройних Сил України, так і для інших військових формувань.

У цей день відвідувачі мали змогу особисто поспілкуватися з керівництвом факультетів, викладачами, розпитати їх про умови та вимоги до навчання, а також познайомитися з навчально-матеріальною базою інституту, та за якими спеціальностями здійснюється підготовка курсантів.

Окрім цього, для гостей провели екскурсію по спеціалізованим навчальним комплексам, класах, де курсанти вчаться програмуванню і впровадженню інтелектуальних інформаційних технологій для створення новітніх систем накопичування, переробки, збереження інформації та систем управління військами та зброєю.

Також на відвідувачів чекало багато корисної та цікавої інформації, виставок, демонстрацій тощо. Гості побачили цифрові засоби зв’язку, безпілотні летальні апарати і зброю на якій навчаються майбутні офіцери. Юнаки та дівчата мали можливість перевірити влучність свого пострілу в електронному тирі навчального закладу.

Курсанти вишу продемонстрували окремі елементи бойової армійської системи, яка включає в себе тактико-спеціальну, гірську (альпіністську), рукопашну підготовки.

Ознайомилися майбутні абітурієнти та їх батьки із умовами проживання та організацією харчування курсантів. Під час відвідування музею інституту відвідувачів ознайомили з мілітарною історією навчального закладу.

Заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко запевнив, що юнаків та дівчат, які прийшли на День Відкритих дверей, будуть раді бачити курсантами ВІТІ у новому навчальному році.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх