Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День Науки

Добавлено: 17.05.2019 Переглянуто: 968


Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 1997 року № 145/97 «Про День науки» 18 травня 2019 року в Україні відзначається професійне свято працівників науки — День науки!

Мета цього свята – вшанування наукових традицій, досягнень учених.

Воєнна наука посідає важливе місце в загальнодержавній науковій системі та робить гідний внесок у зміцнення обороноздатності держави. У цей нелегкий для України час, в умовах відстоювання її територіальної цілісності, воєнна наука проходить справжнє бойове випробування.

Завдяки результатам діяльності науковців Збройних сил України у взаємодії з підприємствами оборонно-промислового комплексу війська (сили) оснащуються високотехнологічними оборонними розробками, новітніми зразками озброєння та військової техніки.

Посильний вклад в розвиток науки вносять науковці нашого інституту. До свого професійного свята ми прийшли з гідними результатами. На сьогоднішній день науковий потенціал інституту складає 15 докторів наук, 11 професорів, 62 кандидати наук, 46 доцентів та старших наукових співробітників. У 2019 році виконуються 12 науково-дослідних робіт та наукове супроводження виконання 11 ДКР.

Високий професійний рівень наших науковців дозволяє успішно вирішувати поставлені перед інститутом завдання. Протягом року наші курсанти прославляють наш інститут у всебічних галузях науки та досягають високих результатів.

17 травня 2019 року на урочистих заходах з нагоди святкування Дня науки у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут командуванням інституту були відзначені кращі науковці інституту, їм були вручені грамоти від начальника інституту та оголошені подяки за зразкове виконання службових обов’язків, особистій внесок у розвиток військової науки та з нагоди професійного свята.

Оголошені привітання від начальника військ зв’язку ЗСУ – начальника Головного управління зв’язку та інформаційних систем ГШ ЗСУ, Київського міського голови, голови Печерської районної у м. Києві державної адміністрації.

Командування інституту висловило вдячність усім, хто своєю повсякденною наполегливою та творчою діяльністю підвищують авторитет та рейтинг нашого навчального закладу.

Щиро вітаємо особовий склад інституту та усіх наукових та науково-педагогічних працівників з Днем науки та зичимо усім творчої наснаги, оптимізму, успіхів у науковій і науково-технічній діяльності, незгасного бажання плідно працювати на майбутнє України!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх